papierstad artikels

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Dat de NBF-opleidingen in Noord-Limburg doorgaan bij PAPIERSTAD in Overpelt, zou u kunnen verwonderen. Nochtans is de aanleiding daarvoor duidelijk. De naamsverandering van Papierwaren Sleurs naar Papierstad, was immers een project waaraan we actief meegewerkt hebben en het is een schoolvoorbeeld van hoe positionering en perceptie van een business case kunnen "gestuurd" worden.

Toen de familie Sleurs besliste om een nieuwe en grote winkel te bouwen aan de Astridlaan in Overpelt, gaf ze ons de opdracht om de positionering van het bedrijf te bekijken en voorstellen te doen. Uit die brainstorming is de naam PAPIERSTAD ontstaan.

Indien u het fijne wil weten van het hoe en het waarom van deze operatie, komt u best naar de opleiding over de VIRTA-audit. In deze opleiding is PAPIERSTAD één van de succesvolle voorbeelden van hoe je de positionering en promotie van een business case aanpakt en hoe je daarvoor partners vindt. Dit is een verhaal van woordmerk, beeldmerk, kleurgebruik, keuze van marktpositie, commerciële allianties, enz ...

Bovendien hebben de zaakvoerders Kristien en Michel Sleurs beslist om - exclusief voor onze deelnemers aan gelijk welke NBF-opleiding - een bijzondere korting van 10% te geven op alle aankopen via de webshop tot en met 31 december 2016.

Bij inschrijving voor een opleiding krijgt u automatisch een klantennummer en instructies hoe u online kan bestellen en snel uw leveringen kan ontvangen. Klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg