OPLEIDINGEN

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Titel:  

Zet je PITCH op PUNT - workshop met video

Doelgroep:  

Ambitieuze ondernemers, starters of groeiers, die hun boodschap luider en breder willen laten klinken, in binnen- of buitenland. Hoe concreter de vraag en de situatie, hoe evidenter de pitch en hoe meer reactie je mag verwachten.

Korte inhoud:  

Deze workshop gaat in op inhoud (wie-wat-waar-wanneer-waarom-hoe…), de vorm (live, online, txt, video …), maatschappelijke context, internationaal potentieel, … van jouw pitch-voorstel. En er worden voorstellen en aanbevelingen gedaan om die pitch PUNTIGER te maken.

Bovendien laten we met video-oefeningen zien hoe effectief de presentatie overkomt, kan verbeterd worden, ... Ook het illustratiemateriaal wordt professioneel geëvalueerd.

Voorkennis:   Grondige kennis van jouw business case, zowel technisch, commercieel als financieel.
Te verwachten eindresultaat:   Een herwerkte en verbeterde pitch die precies aansluit bij jouw business case en bij jouw behoeften op de afzetmarkt, kapitaalmarkt of arbeidsmarkt. Met korte video-opname van je nieuwe pitch presentatie.
Duur:   3 uur
Pitch-master:    

Werner Couck is stichter-eigenaar van NEWBUSINESSFORUM; master in massacommunicatie (opleiding) en heeft 30 jaar ervaring als manager en adviseur in strategie, marketing, sales, media, PR, new business development (ervaring).

Zo was hij ook woordvoerder en/of promotor van diverse beroepsorganisaties en topbedrijven en maakte het programma “Business & Jobs” voor TV Limburg.

Sinds 4 jaar legt hij de nadruk op de promotie van “new business” – gestart vanuit Limburg – via eigen media zoals www.newbusinessforum.be en lobbying bij eigen netwerken en relaties.

Kostprijs:   850,00 € (exclusief BTW)
Type opleiding:  

Opleiding per bedrijf, met maximum 4 deelnemers.

 CONTACTEER MIJ PERSOONLIJK VIA Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of  +32 495 28 14 67

Lees hier onze algemene voorwaarden

 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg10.jpg12.jpg13.jpg14.jpg