nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Anja en Kurt van BIJSTER hebben de kennis, de ervaring en de “tool” – IMPROVIEW – om directies, managers, investeerders, sneller, grondiger en breder inzicht te geven in alle kostenposten van het bedrijf. Data leveren, eerste conclusies trekken en bijsturing mee realiseren, dat is hun inclusief aanbod.
 


 “Natuurlijk hebben bedrijven een rapportering, maar IMPROVIEW is een soort set-up die automatisch data binnenhaalt uit diverse bronnen en permanent én meteen een rapport levert, waarmee je in de tijd en in het detail kan schuiven zoveel je wil”, zeggen de BIJSTER-experts in koor.  
 
IMPROVIEW HR-module: ABSENTEÏSME LAAT ZIEN WAAR HET SCHOENTJE WRINGT
 
Er kan veel verteld worden over de sfeer op het werk en de bedrijfscultuur, maar de motivatie van de medewerkers spreekt boekdelen. Hoge cijfers in absenteïsme zijn niet bepaald een teken dat het goed gaat. Een algemene indicatie is niet voldoende; we willen dan weten in welke vestigingen, afdelingen en functies, … zich problemen stellen. Precies daar kan Improview®  - HR-module ons een kijk op geven.
 
 
Deze tool haalt alle informatie uit de boekhouding, uit het sociaal secretariaat en eventuele andere bronnen.
Dit laat ons toe om – per medewerker – alle informatie en persoonsgegevens te koppelen aan de functie, de kostprijs, de voordelen, de presentie, de evaluatie, enz … Je zou zo zelfs een persoonlijk rendement kunnen bepalen.

Door het feit dat alle info op persoonsniveau bekend is, kunnen we alle totalen en subtotalen maken die we willen. Per vestiging, per afdeling, per geslacht, per leeftijdsgroep, per functie, enz … En dat dus ook voor absenteïsme.
 

Objectieve basis voor beter management

“Het is altijd delicaat om over de performantie van medewerkers te discussiëren”, zegt Anja Janssen van Bijster. “Meestal hebben ondernemers wel een idee van wat er zou kunnen schelen, maar onze cijfers en dashboards geven een zeer sterk beeld van de feiten. Alle betrokkenen, van vakbonden tot stafmedewerkers, hebben daarmee feiten en gegevens die beleidsmatig kunnen worden gebruikt.”
 
 
Dat is uiteraard de essentie van de monitoring: data opleveren voor bijsturing van het beleid.
 
Improview® kan in diverse richtingen gebruikt worden: om totalen te maken van individuele gegevens of om in te zoomen in bepaalde details tot op het persoonlijk niveau. Bovendien kan men teruggaan in het verleden en extrapoleren naar de toekomst.
 
Je kan dus ook meteen de mogelijke gevolgen of winsten van je gewijzigd beleid in beeld brengen.
 

Onmisbaar bij bedrijven met meerdere vestigingen

Voor kleine bedrijven met één vestiging is het vaak duidelijk wie of wat een probleem vormt voor een goede werking en een aangename bedrijfscultuur. Maar eens men op verschillende locaties actief is, wordt deze tool goud waard.
 
Wie beleid wil veranderen vanuit “de hoofdzetel” moet weten dat er flink wat overtuigingskracht zal nodig zijn om betrokkenen te motiveren om mee te doen. Daarom is het goed dat er een objectieve basis is om de prestaties van je medewerkers aan te toetsen.
 
Zowel filiaalhouders, afdelingshoofden, als betrokken personeel, zullen gebaat zijn bij een correct rapport om elke beoordeling of verandering op te baseren.
 
De resultaten van Improview® kunnen trouwens zowel voor grote reorganisaties als voor persoonlijke evaluatiegesprekken worden gebruikt.
 

Van loon over burn out tot parkeerboetes: alles is HR-kost

“Wat we vaststellen bij onze presentaties in bedrijven, is dat Improview® zoniet meer informatie biedt, dan toch die informatie sneller, vollediger, correcter en dynamischer laat gebruiken”, zegt Kurt Vandebergh van BIJSTER.
 
Omdat Improview® de input uit diverse bronnen standaardiseert, zijn fouten bij de invoer uitgesloten (of ze moeten in de brondata zitten). Dit in tegenstelling tot allerlei slimme tabellen (in Excel) die vaak gebruikt worden. Ook in tegenstelling tot die tabellen, zijn Improview®-data permanent te gebruiken voor een terugblik in de tijd of een zoom naar één situatie.
 
Naast beheren van HR-kosten, kunnen andere tools van Improview®  beter inzicht geven in operationele en financiële kosten.
 
 

 

Kennismaken met BIJSTER en Improview®

 

Wil je kennismaken met Anja of Kurt, Bijster en Improview® dan kun je ons meteen bellen voor een afspraak. Wij garanderen vanaf omzet van 5 miljoen euro en of vanaf 30 werknemers in dienst, dat Improview® meteen rendeert.

Wil je eerst nog meer informatie dan kan je ons altijd bezoeken op onze website www.bijster.be of tijdens de meeting van MADE IN LIMBURG LIVE op 3 mei van 14u30 - 23u00 in Sint-Truiden.

 

 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg