nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

TOTALE CONTROLE OVER FINANCIËLE EN HR- PROCESSEN MET ÉÉN TOOL: IMPROVIEW

Op 25 oktober stelde BIJSTER in Genk haar oplossing ‘IMPROVIEW’ voor die toelaat om snel en efficiënt managementinformatie aan te leveren, door alle financiële en HR informatie in beeld te brengen. Beschikbare bedrijfsgegevens worden daarbij permanent gemonitord en verwerkt tot een nuttige en begrijpbare rapportering. Op die manier kan de bedrijfsleiding snel en gericht het bedrijf aansturen

Fotoreportage van 'IMPROVIEW':

Het principe is eigenlijk eenvoudig: je let als ondernemer best op de prijs/kwaliteit van je transacties en van je medewerkers. De informatie daarvoor is in diverse bronnen van verschillende oorsprong voorhanden. Als je voor de verwerking en de interpretatie de data in één systeem onderbrengt , zit je met vertrouwen in je cockpit.

Bijster helpt de ondernemer dit inzicht te verschaffen en bij te sturen waar nodig. Indien bijsturing niet kan omwille van vb. capaciteitsproblemen of te weinig kennis dan springt Bijster in de bres met Interim Management activiteiten.

 

Van “excelitis” naar 1 transparant en performant systeem

Kurt Vandebergh van BIJSTER zegt: “Strategische, tactische of operationele beslissingen zouden niet mogen genomen worden zonder een basis van transparante data. En toch gebeurt het.”

“Vaak is de rapportering excel gedreven, bovendien tijdrovend en dient er maandelijks veel rework gedaan te worden. Het management kan niet anders dan deze cijfers in vraag te stellen, wat nefast is voor het besluitvormingsproces” vult Anja Janssen - tevens van BIJSTER – aan.

Vanuit onze eigen ervaring in het financiële en HR vakgebied hebben wij deze pijnpunten omgebogen naar één totale oplossing : IMPROVIEW - zo ontwikkeld dat het alle gegevens uit die verschillende bronnen in real time vertaalt naar grafische voorstellingen, tabellen of indicatoren en slimme analyses” vult Vandebergh verder aan.

 

Uniek concept én kosteffectiever

BIJSTER beweert niet dat ze de enigen zijn die een rapporteringssysteem op de markt brengen, maar ze durven wel zeggen dat hun aanbod uniek is.

“Vandaag is er nauwelijks een speler op de markt die financiële en HR data samenbrengt in 1 rapportering. De opzet van de oplossing kadert volledig vanuit eigen ervaren pijnpunten en de prijs/kwaliteit verhouding is bovendien veel beter dan de concurrentie”, zegt Janssen. Vandebergh vult aan: “En de implementatie is eenvoudiger en sneller; dat is dus ook weer kosteffectiever.”

Het verschil komt vooral uit 3 dingen: Janssen en Vandebergh hebben IMPROVIEW gebouwd op een basis van een bestaande Business Intelligence Software, hun eigen + 40jaren ervaring in managementfuncties in Finance en HR én met de doelstelling om verbeterprocessen voor pijnpunten aan te geven.

 

Snel terugverdiend

Het ideale klantenprofiel bestaat uit bedrijven of organisaties met een omzet van + 5 miljoen euro en/of + 30 werknemers. Als je bovendien met diverse vestigingen zit, is IMPROVIEW helemaal van toepassing.

De ROI is snel gegarandeerd door de lage kost in implementatie, de massieve besparing in tijd om te rapporteren en gegevens te verwerken, maar ook en vooral door de hands-on attitude van BIJSTER die de uitkomsten mee kan interpreteren, pijnpunten kan aangeven en (interne) teams op weg kan zetten van verbeteringen.

“We bedreigen geen jobs in de boekhouding of de personeelsafdeling, we bieden een oplossing om doeltreffend te rapporteren. De vrijgekomen tijd kan besteed worden in analyses en het optimaliseren van bedrijfsprocessen” besluit Janssen. “Hier zou elke ondernemer zonder twijfel voor moeten kiezen” besluit Vandebergh.

 

Vraag uw persoonlijke presentatie: mail DEMO naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bekijk hier een aantal argumenten van Bijster in beeld gebracht:

 

bijster1
bijster2
bijster3
bijster4

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg