nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Begin oktober kleurt Maasmechelen Village Aziatisch. Dat is een mooi staaltje van "daad bij het woord voegen", want sterrenchefs Lam & Yin trakteren je in het weekend van 1 en 2 oktober op gastronomische hapjes met Chinees-Belgische inslag. Daarmee worden de "Chinese ambities" van Maasmechelen Village onderstreept.
 
 
Traditioneel houden de Chinezen begin oktober hun ‘Golden Week’, een officiële week vakantie waarbij de oprichting van de Volksrepubliek China in 1949 gevierd wordt. Met een sfeervolle pop-up vult Maasmechelen Village het thema culinair in.
 
Chefs Lam & Yin – die in Antwerpen het enige Chinese restaurant met een Michelin-ster in België runnen – verrassen je tijdens het feestweekend met drie originele hapjes, telkens met Chinees-Belgische toets.Kom dus gerust proeven terwijl de koks Wo Tip (dumplings met Belgisch varkensvlees en gember), Law Bok Gow (rammenascake met kleine garnalen, shitake en Chinese worst) en een hapje met gelakte eend (met Hoisin-saus op een blaadje Belgisch witlof) bereiden.
 
 
Waar? Maasmechelen Village
Wanneer? Zaterdag 1 en zondag 2 oktober, 11.00-14.00 en 15.30-18.30 u
 
Voor meer info: klik hier
 
 
 
 
 
 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg