nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Maasmechelen Village wordt op zondagmorgen gastlocatie voor opleidingen van NEWBUSINESSFORUM. Dat zijn de directies op 01 augustus 2016 formeel overeengekomen. Op zondag 11 september 2016 is de eerste afspraak, om 10u00.

Veerle Mertens van NBF zegt: “Maasmechelen was voor ons een must als locatie in het oosten van de provincie Limburg, in het Maasland. Daar is Maasmechelen Village een baken in de economie, dus was dit absoluut onze eerste keuze. Wij zijn dan ook trots dat David Winkels en zijn team ons de kans geven om onze financiële doelgroep hier uit te nodigen.”

David Winkels vult aan: “Opleidingen horen absoluut niet tot onze core business, maar deze aanvraag heeft ons overtuigd. Omdat wij inderdaad een themalocatie zijn, net zoals BikeVille of Greenville of BioVille, omdat wij ook uitdagingen aangaan in de universele economie met e-commerce, met mondialisering, … En als we ons managementverhaal kunnen brengen bij 2.000 professionals in Limburg, zal dat zeker ook bijdragen tot nog meer versterking van onze verankering in de lokale gemeenschap.”

Er werd gekozen voor een uniek aanbod van opleidingen op zondagmorgen, waarbij de deelnemers een VIP-Dagpas voor 10% extra korting in 9 boetieks naar keuze cadeau krijgen.

“Dat zijn twee levensgrote exponenten van Maasmechelen Village”, zegt Veerle Mertens nog, “en het zijn ook aspecten die zeker en vast in het opleidingsaanbod van 2016-2017 zullen terugkomen: werken op ongewone tijdstippen en moderne marketing om klanten uit hun luie stoel te halen.”

Voor het aanbod van opleidingen in Maasmechelen Village: zie opleiding

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg