nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

VDAB LIMBURG ONDERSTEUNT RESULTAATGERICHTE INNOVATIE

Om te innoveren moeten we zeker en vast competentie creatieve en disruptieve ondernemers, managers, denkers en durvers hebben. Maar om zeker te zijn dat die innovatie duurzaam en resultaatgericht is, moeten we er zeker voor zorgen dat er voldoende cijferbekwame mensen in onze bedrijven beschikbaar zijn. Die moeten goed opgeleid worden en VDAB Limburg werkt daar aan mee.

Vlnr: Ria Gijbels en Luc Smeets (VDAB) al te gast bij NBF LIVE in mei 2013

NEWBUSINESSFORUM dat financiële medewerkers, of algemener het financieel bewustzijn in bedrijven, van heel groot belang is”, zegt Luc Smeets van VDAB Limburg. “In moeilijke economische omstandigheden moet iedereen op de kleintjes letten en moet innovatie best getoetst worden aan economische relevantie. Want inderdaad: cijfers tellen.”

Tinne Lommelen, Manager Business Support, ICT & Retail / Zorg & Onderwijs van VDAB, getuigt: “We roepen allemaal iedereen op om te innoveren, maar we moeten onze teams wel bewust maken van het feit dat ze slim moeten werken en dat financieel resultaat moet geboekt worden.”

 

VDAB telt mee

Wat de meeste bedrijven niet weten, is dat VDAB een belangrijke partner kan zijn voor ondernemingen bij het bijscholen van bestaande medewerkers en/of het vinden van geschikte nieuwe medewerkers met een financiële vooropleiding.

“Het is niet onze core business om personeel in bedrijven op te leiden, maar de mogelijkheid bestaat”, zegt Stefan Putzeis, instructeur accountancy – bedrijfsmanagement van het Business Support - CC Genk. “Maar het promoten van scholing en bijscholing van werkzoekenden, op het vlak van accountancy, bedrijfsbeheer en algemeen financieel – administratief beheer, nemen wij wat graag voor onze rekening.”

 

Persoonlijke dialoog met bedrijven

Wat bedrijven ook te weinig doen, is voorafgaand overleg plegen met een accountmanager van de VDAB in geval van groei en of uitbreiding. “De VDAB wordt soms onderschat”, zegt Luc Smeets, “nochtans hebben wij al in heel wat dossiers mooie resultaten geboekt en – heel belangrijk – zijn wij voor heel wat zoekende talenten het eerste jobforum waar ze gaan zoeken. Bedrijven moeten zich bij ons tonen. Om zeker te zijn dat ze dit op de beste manier doen, kunnen ze een bezoek krijgen van onze accountmanagers.”

 

Accountmanagers Limburg

Voor bedrijven is het belangrijk om te weten dat je in iedere Vlaamse provincie een aantal VDAB-accountmanagers vindt. Elke accountmanager is gespecialiseerd in bepaalde bedrijfssectoren.

 

Vind uw accountmanger

 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg