nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Om de opstart van KLAAR INCASSO onder de aandacht te brengen, organiseerden zaakvoerders Roos Vanvinckenroye en Tom Schouterden op 19.04 een geslaagd event in Stiemerheide Genk, waar Paul Dhoore en Hilde Peerlings toelichting gaven bij de economie vandaag en gezond financieel beheer.

Met een 60-tal aanwezigen maakte Paul Dhoore – bekend van televisie en financiële journalistiek – een wandeling door de economisch cycli en theorie om uit te komen op een statement dat we momenteel in het derde kwadrant van de loop zitten: tijd om aandelen te kopen en overnames te doen. Gezien we al bijna 9 jaar op rij groeien, verwacht Dhoore dat de top in zicht zal komen. De cijfers van werkloosheid en rente, zijn voor hem indicatoren wat dat betreft.

Hilde Peerlings – bekend als succesvol onderneemster en business coach – ging daarop dieper in op het gezond financieel beheer. Ze vroeg vooral aandacht voor een bredere kijk op centen dan enkel de stand van de bankrekening. Zo verbaasde ze menig toehoorder met haar bezorgdheid voor groeifinanciering; wat als je grote nieuwe klant te laat betaalt ! Zo kwam ze naadloos op het thema van het gastbedrijf van Roos en Tom: incasso. Nog een tip van Hilde: als je financiën gezond zijn, kan je dus in deze economie dus overnames financieren (of tenminste voor een deel) met eigen middelen.

Als de kwaliteit van KLAAR INCASSO net zo goed is als hun events, is succes verzekerd.

Zie ook www.klaarincasso.be

  

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg