nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

DE OPLOSSING VOOR VEILIG STALLEN VAN DURE FIETSEN EN E-BIKES BIJ BEDRIJVENCENTRA, KANTOREN OF FABRIEKE

Mobiliteit en gezondheid zijn zeker twee belangrijke aspecten waarom de overheid het woon-werkverkeer met de fiets, aanmoedigt. Met GRIDBOX@office krijgt de fietser nu ook de beschikking over een eigen kleine garage op het werk, zodat zijn/haar dure racefiets of e-bike veilig en comfortabel gestald is. Zo is de fietsende collega niet alleen fitter, maar ook geruster.

 

Investering, verhuur en rendement

De GRIDBOX@office is een rendabele investering voor eigenaars, beheerders of exploitanten van bedrijvencentra, kantoren of fabrieken, want voor deze infrastructuur zijn diverse verdienmodellen mogelijk. De GRIDBOX@office wordt vlot op lange of korte termijn verhuurd aan diverse gebruikers.
 

Personeelsbeleid

Dat de overheid inzet op gezondheid en mobiliteit en dat de link met het bedrijfsleven nooit directer was dan nu, blijkt uit de dagelijkse berichten in de media daarover. Bovendien zijn heel wat jongeren in de nieuwe economie ook meer GOOGLE-minded, waardoor oa. fietsen weer hip zijn.
 
Daarom is het bieden van infrastructuur voor fietsers zelfs een meerwaarde die werkzoekenden doet kiezen voor één bedrijf of een ander. Daar is de faciliteit een onderdeel van het HRmanagement.
 

Kant-en-klaar geleverd voor binnen of buiten

Een GRIDBOX@office is een Belgisch idee en fabricaat van een veilige en solide metalen box, voorzien van een rolluik met afstandsbediening. Hij wordt kant-en-klaar geleverd. In principe staat de box op zichzelf – met een gewicht van +/- 250 kg, maar uiteraard kunnen de box verankerd worden in bodem of muur, voor extra zekerheid en stevigheid.
 

Veilig en comfortabel voor gebruikers

De metalen constructie en het rolluik garanderen ook de veiligheid en het comfort van de gebruiker. Het rijwiel is veilig opgeborgen tegen diefstal of beschadiging en het rolluik wordt elektrisch geopend. Daarvoor zijn zowel afstandsbediening als codeslot beschikbaar of een smartphone app.
 
 

Vraag meteen een vrijblijvend voorstel voor prijs en levering op www.gridboxoffice.be

 
 
 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg