nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

GEZONDE VOEDING ONDERDEEL VAN BEDRIJFSBELEID

Er is zeker iets aan het gebeuren met onze voedingsgewoontes in het algemeen. Nooit werden er zoveel kookboeken geschreven en verkocht als de voorbije jaren. We zien kookprogramma’s op tv en themazenders, waar voedingexperts hun wijsheid verkondigen. Wordt dit straks ook onderdeel van de dagelijkse briefing op de werkvloer?

Het zou perfect kunnen, want de belangen lopen samen. Er is een toenemende vraag naar voedingsinspiratie bij 30-ers. Ze hebben blijkbaar het koken thuis niet geleerd en/of hebben niet de omstandigheden om veel tijd in de keuken door te brengen. Vandaar fenomenen als HelloFresh.

Gemeenschappelijk belang

“Maar ook de werkgever is vragende partij eigenlijk”, zegt Karel Paesmans van FRUITSNACKS. “Hoe gezonder het team, hoe beter de prestaties. Dus zoals bij topsport is ook bij een (top)bedrijf voedingsadvies geen fantasie, maar wel degelijk onderdeel van het beleid.”


FRUITSNACKS helpt bedrijven concreet om die visie te realiseren door het leveren van korven met vers fruit in kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, enz …

“Wij leveren wekelijks zo’n 3.500 stuks af bij onze klanten”, zegt Paesmans, die daarmee aangeeft dat de vraag naar gezondheid in de werkomgeving zeker niet uitzonderlijk is.

 

Wereld is totaal veranderd

Toen Karel 10 jaar geleden begon met het leveren van fruitkorven aan bedrijven werden er grote ogen getrokken. Eten, zelfs drinken en fruit, bracht je mee van thuis.

 

FRUITSNACKS maakt groot verschil

  1. omdat het gaat om fruit – minstens 8 soorten om precies te zijn.
  2. omdat de korven per afdeling worden geleverd en niet per persoon – er ontstaat dus nog een sociaal contact bovendien.
  3. omdat de kost gedragen wordt door de werkgever, die kan genieten van fiscale aftrek daarvoor.
 
Fruitsnacks is bovendien een innovatieve onderneming met een sociaal engagement.
 
Getuige hiervan:  de Jaarlijkse appelplukdag, de logistiek, de appeldruktechniek, de jaarlijkse steun aan Kom op tegen Kanker, Make-A-Wish, De Wroeter, Sint Vincentius en andere lokale verenigingen.

 

Bestel uw proefkorf op www.fruitsnacks.be

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg