nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Op Velofollies in Kortrijk lanceert Piet van Gridbox bvba een unieke fietsstalling voor woningen en appartementen. De zogenaamde GRIDBOX@home is een metalen fietscontainer afgesloten met een rolluik. Het is dé oplossing voor de sterk toegenomen vraag naar extra berging voor dure racefietsen en e-bikes.

De GRIDBOX@home is een Belgisch idee van de Kempische ondernemer Piet Dijkmans. Hij zegt: “Wij verkopen al jarenlang fietsen en met de ontwikkeling van de GRIDBOX@home hebben we gewoon een oplossing geboden voor de vele vragen van onze fietsklanten.”

De laatste 10 jaar zijn mensen “kleiner” gaan wonen – zowel op appartementen als in woningen – en tegelijkertijd zijn er nooit meer racefietsen en e-bikes verkocht. Daardoor ontstond de vraag naar extra “bergruimte” voor die “duurdere” tweewielers: GRIDBOX@home is daarvoor nu de perfecte oplossing.

Een GRIDBOX@home is een veilige en solide metalen box voorzien van een rolluik met afstandsbediening. Hij wordt kant-en-klaar geleverd en wordt geplaatst op een stabiele, egale ondergrond. Uiteraard kan de box verankerd worden in bodem of muur, voor extra zekerheid en stevigheid. Deze box kan zowel buiten als binnen – in een ondergrondse parkeergarage van een appartementsgebouw – worden geplaatst en is meteen bruikbaar.

Voor onze video, meer informatie en een eventuele prijsaanvraag: www.gridboxhome.be 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg