nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

NIEUW B2B MAGAZINE GAAT IN OP FINANCIËLE ASPECTEN VAN GROEI EN INNOVATIE

Foto vlnr: Werner Couck (NBF), Filip Caluwaert (Holiday Inn Hasselt) en Herman Reynders (gouverneur Limburg) – cover Jg1/nr.1

Vanaf vandaag staat het nieuwe interactieve kwartaalmagazine NEWBUSINESSFORUM online. De papieren versie wordt momenteel op 3.000 exemplaren gedrukt; 2.000 gaan per post gratis naar de TOP-1.000 van Limburgse bedrijven en naar 1.000 boekhouders en accountants. 1.000 stuks per editie worden verdeeld op meetings en opleidingen op verschillende locaties in de provincie.

PRINT GAAT LIVE ONLINE

NBF magazine is een unieke combinatie van de voordelen van print (zichtbaar, tastbaar, duurzaam, diepgaand) met de voordelen van online (draagbaar, overal beschikbaar, interactief, multimedia), door het gebruik van QR-codes.

Zo is het volledige magazine als interactieve pdf leesbaar op tablets of smartphones. Elk artikel is via de QR-code gelinkt naar een webversie met de mogelijkheid om méér tekst te lezen, foto- of videoreportages te zien, folders te downloaden. Test: klik hier

Het magazine wordt zowel per post, persoonlijk als per mail verdeeld, bij minstens 3.000 contacten uit de TOP-1.000 van Limburgse bedrijven, bij 1.000 boekhouders en accountants en bij andere geïnteresseerde zakenmensen.

Het magazine wordt ook verdeeld via de 6 NBF opleidingslocaties Maasmechelen Village, Papierstad, BikeVille, Holiday Inn, Greenville, Stayen, en in meetings of events met de partners VILLA JURIS Advocaten, Teamleader, Edebex, Bijster, VDAB.

FINANCIËLE VERHALEN VOOR IEDEREEN

NEWBUSINESSFORUM geeft in het gedrukte magazine, de online en social media en in de opleidingen en projecten, bijzondere aandacht voor het “financiële” verhaal en de resultaten van innovatie en creativiteit, van durf en ondernemerschap. We focussen op ondernemen in al zijn aspecten, van het financiële tot bedrijfsgebouwen, personeelszaken, milieubelasting, intellectuele rechten, vennootschapswetgeving … en richten ons voornamelijk tot de cijferberoepers – intern en extern aan bedrijven – die we vragen om een actieve rol op te nemen in het groeiplan van hun ondernemingen en/of klanten.

Boekhouders, accountants en consultants zijn immers ontzettend goed geplaatst om naast het rapporteren van cijfers, er de conclusies uit te trekken en te adviseren bij elke strategische keuze die starters en groeiers willen maken.

5 CENTRALE THEMA’S

NEWBUSINESSFORUM zal sterk inzoomen op 5 elementaire thema’s in het ondernemerschap; 1) de strategische keuzes en marketing, 2) de juridische structuren om die strategie best te realiseren, 3) de financiering van groei en innovatie, 4) de teamvorming en HRM van de mensen die het moeten waarmaken, 5) de vestiging en het onderdak van de projecten. Elk van deze aspecten heeft een grote financiële impact op de onderneming.

We zullen informeren en sensibiliseren, maar ook assisteren en implementeren, dankzij intensieve samenwerking met vaste experts en partners, met software, kapitaal en vastgoed.

2017 – VERHALEN MET EEN MIJNVERLEDEN

In 2017 zullen we een heel jaar lang veel aandacht besteden aan “30 jaar reconversie” – sinds de mijnsluitingen van Eisden en Waterschei (1987) tot Heusden-Zolder (1992).

Enerzijds zullen we zoveel mogelijk verhalen brengen van bedrijven die “iets” te maken hebben met het steenkoolverleden, maar anderzijds gaan we vooral ondernemers vieren die toen in moeilijke tijden besloten om het heft in eigen handen te nemen en een eigen bedrijf op te starten. 

Uiteindelijk zijn we al een generatie lang onze economie opnieuw aan het uitvinden! En niet zonder succes.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wie dat wil kan het magazine en de webmails gratis ontvangen door zich te registreren via de website : klik hier

OVER ONS

NEWBUSINESSFORUM is een format van BISC cvba van zaakvoerder Werner Couck. Die is zelf sinds 1992 in Limburg actief als ondernemer in strategie, marketing, communicatie, promotie en sales. In die 25 jaar hebben we PR verzorgd voor tal van Limburgse topbedrijven en federaties.

Voor dit project doen we beroep op de medewerking van 6 experts, 5 partnerbedrijven en een redactioneel team met een handvol ervaren mediacollega’s.

Ga naar de pagina MAGAZINE: klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg