nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

GRONDIGE KENNIS VAN BEDRIJVEN EN CONTACTPERSONEN MAAKT VERKOPEN IN B2B TOT SUCCES

Alle grote spelers doen het: datamining! Dat wil zeggen dat ze massaal veel informatie verzamelen over de markt, om dan de meest geschikte aanbiedingen te kunnen doen. Bij NEWBUSINESSFORUM hebben we partners met 30 jaar ervaring in direct marketing en database management. Die kennis gaan we delen.

Belangrijke strategische keuzes

Om je database op te starten moet je belangrijke keuzes hebben gemaakt: omschrijf je markt kwalitatief, ruimtelijk, typologisch, cultureel, enz … Met dat profiel kan je alle “suspects” verzamelen; je kan de adressen kopen of verzamelen en zelf ingeven. Weet daarbij twee dingen: bijwerken van gegevens is oneindig én ga liever voor kwaliteit dan voor de massa.

Software

Probeer zo snel mogelijk te genezen van “excelitis”; we zien nog veel te veel tabellen in met namen, contactgegevens en mailadressen die bijgehouden worden in … rekenbladen. Dat kan een oplossing zijn voor uitwisseling of voor 24-uur opslag, maar niet als “systeem”.

Een goede CRM-software is onmisbaar. Voor het beheer van de gegevens en van alle acties, taken, afspraken, oproepen, leveringen, klachten, tijdsbeheer en … facturatie.

Discipline

Ondanks database en software, is succes niet gegarandeerd; alles staat of valt met de discipline van de gebruikers. 30 jaar ervaring bevestigt ons nog elke dag: rommel IN = rommel UIT. Je moet dus zeer goede afspraken maken en richtlijnen geven.

Denk er dus zeker aan om je mensen voldoende te begeleiden en bouw – waar mogelijk – kwaliteitscontroles in. Anders krijg je straks lijsten van inwoners van Bobbejaanland of klanten met 2,5 kinderen.

Wij leveren de nodige ondersteuning

NEWBUSINESSFORUM heeft advies en diensten ontwikkeld om je adresbestanden te leveren, CRM-software aan te bevelen, strategische acties op te zetten, webmail te integreren, opleidingen en workshops te geven… om te maken dat jij met CRM meer kan halen uit de markt en je klanten.

 

Voor meer info over DATABASE MARKETING, stuur CRM naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg