nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Flanders' Bike Valley heeft zich op korte tijd een internationale reputatie verworven. Logisch dat we in BikeVille afspreken om new business en innovatie in detail te bekijken. Tijd om de windtunnel te bekijken en aan te schuiven in het topsportrestaurant, zonder suiker- en vettaks. Voor aanbod opleidingen, klik op de "tab"

Foto: interieur van topsportrestaurant EdiVero in Bikeville in Beringen.

"Deze locatie was voor ons zeer belangrijk als pleisterplaats in West-Limburg", zegt Veerle Mertens van NEWBUSINESSFORUM. "Bovendien is dit een incubator waarvan we de wording van nabij hebben meegemaakt. Dit is nieuwe business van vandaag. We zijn er van overtuigd dat met de windtunnel en de kennis van new business management die aanwezig is, tal van innovaties hun ontstaan zullen vinden in Beringen-Paal. Die succesverhalen willen we brengen naar onze doelgroep van boekhouders, accountants en financieel administratieve directies."

Boekhouders, accountants en economische beroepers die zelf fietsen met enige passie, kunnen wellicht ook nog één en ander opsteken over hun stalen ros, helm, gps en ... gezonde voeding.

Deelnemers aan de opleidingen in BikeVille worden getrakteerd op een bezoek aan de windtunnel en een afsluitende werklunch in het topsportrestaurant.

Hierboven: Tim Wellens bij de officiële inhuldiging van de windtunnel in BikeVille op 01 april 2016.

Zie ook www.flandersbikevalley.be  en  www.ediverotopsportrestaurant.be

 

 

 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg10.jpg12.jpg13.jpg14.jpg