Algemene voorwaarden

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Algemene Voorwaarden - Opleidingen NEWBUSINESSFORUM

 
1. Toepassingsgebied
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opleidingen die georganiseerd worden door NEWBUSINESSFORUM.
 
2. Inschrijven
U kan zich inschrijven voor een opleiding via het inschrijvingsformulier op de website. Indien het formulier correct ingevuld en doorgestuurd werd, zal een bevestigingsboodschap op uw scherm verschijnen en ontvangt u een bevestigingsmail.
 
3. Kosteloos annuleren
Kosteloos annuleren kan tot 5 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Dit dient steeds schriftelijk te gebeuren via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij latere annulering is 50% van het inschrijvingsgeld, met een minimum van 50 EUR verschuldigd. Zonder geldige annulering is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd.
 
4. Wijziging van inschrijving 
Kan u niet aanwezig zijn op de opleiding, dan kan u iemand in uw plaats sturen. Gelieve deze wijziging per mail door te geven. 
 
5. Afwezigheid zonder annulering of vervanging
Bij afwezigheid zonder geldige annulering wordt het volledige inschrijvingsgeld aangerekend. 
Voor gratis opleidingen zal bij afwezigheid zonder verwittigen 20 EUR administratieve kost aangerekend worden. U wordt hiervan de dag na de opleiding op de hoogte gebracht.
 
6. Annulering door de organisatie 
Bij onvoldoende inschrijvingen of onvoorziene afwezigheid van een lesgever kan de organisatie de opleiding annuleren. U wordt per mail of telefonisch hiervan op de hoogte gebracht. Annulering door de organisatie kan in geen geval aanleiding geven tot schadeclaim of -vergoeding voor de personen die ingeschreven waren.
 
7. Erkenning BIBF / IAB
Onze opleidingen zijn erkend door de beroepsverenigingen BIBF en IAB en geven recht op een certificaat. Een deelnemer die een certificaat wil ontvangen, moet dit aangeven tijdens de inschrijvingsprocedure.
 
8. Certificaat
De deelnemer ontvangt ter plaatse een certificaat van de opleiding indien dit op voorhand is aangevraagd bij het inschrijven.
 
9. Betaling van de opleiding 
In de aankondiging van de opleiding kan u de inschrijvingsprijs terugvinden. In de inschrijvingsprijs zijn eventuele kosten voor een documentatiemap en catering inbegrepen, tenzij anders vermeld.  Hiervoor zal u een factuur ontvangen, normaal 4 werkdagen voor de opleiding, via e-mail.
 
 
 
 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg10.jpg12.jpg13.jpg14.jpg